Dobro došli na internet prezentaciju preduzeća WELD-ING D.O.O.

WELD-ING d.o.o. je specijalizovano preduzeće za pružanje usluga iz oblasti zavarivanja, akreditovano sertifikaciono telo za sertifikaciju osoba (zavarivača, lemioca i operatera zavarivanja) i akreditovano kontrolno telo za kvalifikaciju tehnologija zavarivanja i validaciju uređaja za elektrolučno zavarivanje. Tokođe posedujemo sertifikovanu  školu zavarivanja – centar za obuku i probe zavarivača.

Pored navedenih usluga WELD-ING d.o.o. pruža inženjering i konsalting usluge iz oblasti zavarivanja, reparaturno zavarivanje i navarivanje pohabanih i havarisanih delova, uređaja i opreme u svim industijskim granama (građevinska, rudarska i transportna mehanizacija, termoenergetska oprema kao i delova industrijskih motora i  mašina), izradu i montažu (cevovoda, posuda pod pritiskom, konstrukcija, postrojenja u termoenergetskim, petrohemijskim i objektima crne metalurgije).

Na osnovu rešenja Ministarstva rudarstva i energetike privredno društvo WELD-ING d.o.o. je imeneovano telo za nerastavljive spojeve – za odobravanje osoblja za izvođenje nerastavljivih spojeva na opremi pod pritiskom u skladu sa tačkom 3.1.2. iz Priloga I Pravilnika o opremi pod pritiskom (“Službeni glasnik RS”, broj 114/21).

Stručni tim WELD-ING-a pružiće vam pomoć u rešavanju svih problema iz oblasti zavarivanja, a višegodišnje iskustvo i porodična tradicija dugi niz godina, kao i konstantno praćenje i primena najnovijih dostignuća, tehnologija, materijala i opreme je garancija kvaliteta izvedenih radova.

Preduzeće WELD-ING je osnovano 2009 godine u Beogradu od strane iskusnih sručnjaka iz oblasti zavarivanja koji su svoje višegodišnje iskustvo i znanje stečeno u eminetnim ustanovama i na značajnim objektima u Srbiji i inostranstvu ugradili u sve celine WELD-ING-a.

Galerija

Download dokumenti

WELD-ING prospekt – srpski

WELD-ING prospekt – engleski